Είμαστε οι Άνθρωποι Μας

Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδιοκτήτρια

Αθανασία Θεοχαρίδου

Κατέχοντας διευθυντική θέση για περίπου 40 χρόνια σε τουριστική επιχείρηση, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το δικό της όνειρο, το Thea Travel. Δυναμική, εξωστρεφής, πάντα χαμογελαστή, με αποδεδειγμένο επιτυχημένο ιστορικό στον τουριστικό κλάδο, μοιράζεται το πάθος της για τα ταξίδια με την ομάδα της και τα ….ανίψια της.

Με πολύχρονη εμπειρία διαχείρισης προμηθευτών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο και έχοντας ταξιδέψει σε χώρες και των τριών ηπείρων, κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία που μοιράζεται με την ομάδα της και εσάς.

Τα τελευταία χρόνια εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης και είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), επιδεικνύοντας δράση για τα κοινά και τον τουριστικό κλάδο.

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Χριστίνα Μανδαλακούδη

Το πάθος της για τα ταξίδια ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Πάθος που σε συνδυασμό με την ευγένεια, την υπομονή, το χαμόγελο, την ενσυναίσθηση και το ομαδικό πνεύμα που την χαρακτηρίζουν, την κατατάσσουν ως την ταξιδιωτικό σύμβουλο που κάθε ταξιδιώτης επιθυμεί να έχει. Ανήκει στο τμήμα αναψυχής οργανωμένων και μεμονωμένων ταξιδιών του Thea Travel και είναι υπεύθυνη οργάνωσης, διεκπεραίωσης και ανάπτυξης του εισερχόμενου τουρισμού.
Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Νίκος Τσαούσης

Η αγάπη του για τους ανθρώπους δημιούργησε την ανάγκη να ανακαλύψει τον κόσμο. Μέσω των ταξιδιών του έχει αποκτήσει εξαιρετική εμπειρία και γνώσεις που μεταφέρει καθημερινά στην δουλειά του. Δίγλωσσος, προσανατολισμένος στην επίτευξη των στόχων των εταιρικών πελατών του Thea Travel, αποτελεσματικός και γρήγορος στην επίλυση προβλημάτων, επικοινωνιακός, με ιδιαίτερη αγάπη και γνώση των καινοτόμων τεχνολογιών της διαχείρισης και σχεδιασμού των ταξιδιών σας.